Lévi Worship zahrají v Papírně

Kapela Lévi Worship zahraje v Papírně. Koncert kapely, která má ve svém repertoáru známé chvály běžně zpívané v církvích a sborech, ale také písně z vlastní hudební dílny, si mohou posluchači vychutnat v sobotu 4. května od 18 hodin. Kapela se svým hudebním projevem řadí mezi pop rockové kapely. 

Informace od pořadatele o vstupenkách na tento koncert: 

Vstupenky budou k zakoupení u pořadatele koncertu a cena jedné vstupenky bude 200 Kč. Mimo chebským zájemcům o vstupenky bude do jejich sboru či církve dodán počet vstupenek, pakliže mi jejich pastor či kazatel nahlásí počet zájemců předem telefonicky nebo emailem. Pro mimo chebské zájemce platí, že vstupenky je potřeba objednávat u pořadatele nejpozději sedm dnů před termínem konání koncertu. Pořadatel musí dodat kazateli či pastorovi předem objednány počet vstupenek tak aby je mohl kazatel či pastor předat jednotlivým zájemcům z řad své církve či sboru. 

Chebským zájemcům budou vstupenky distribuovány jednak pořadatelem nebo budou dodány kazatelům či pastorům, pakliže mi nahlásí počet zájemců o koncert. Objednávky mohou byt taktéž telefonické či emailové a individuelně se dohodneme na předání vstupenek a vy inkasováni platby za ně. Také jednotlivci z řad veřejnosti tedy mimo zbory a církve jsou vítáni a zakoupit si vstupenky mohou taktéž po dohodě po telefonu či emailu nebo přímo v den konání koncertu. Také je sleva pro postižené a to na částku 150 korun po předložení průkazu kde bude napsáno, že držitel průkazu je ZTP, ZTP/P, či TP. Prosím proto průkazy s sebou, abyste měli nárok na slevu. Počet vstupenek je omezen kapacitou sálu, proto s koupí neváhejte. 

Pořadatel si vyhrazuje právo nevracet vstupné, pakliže si to rozmyslí před zahájením koncertu. Pořadatel měl totiž jednu takovou nepříjemnou zkušenost, a bylo by trapné na obou stranách jednou vstupenku a na koncert nepřijdete, vstupné se nevrací a vstupenka propadá. Tyká seto vstupenek i pro postižené diváky. 

Kontakty kde si objednávat vstupenky: 

Vstupenky si můžete telefonicky objednávat na tel číslech:

773 567 762 nebo 737 418 242. od 09 do 20 hodin také si můžete rezervovat vstupenky na emailu: 

styvi.real@centrum.cz