Novým Kostelem bude po tři dny znít muzikál

Po loňském úspěchu se i letos dočkají milovníci muzikálu dalších představení v Novém Kostele. Tentokrát připravil novokostelecký starosta Oto Teuber tři večerní představení. Diváci se už teď mohou těšit na melodie hudebního skladatele a producenta Zdeňka Bartáka, který je tvůrcem například muzikálu Casanova a který bude na zámku Nový Dvůr uveden. Vstupenky na koncerty v termínu 5., 6. a 7. července budou v prodeji od pondělí 11. Března na obecním úřadě v Novém Kostele. Zájemci by si měli s rezervací pospíšit, minulý roky byla představení za pár dnů beznadějně vyprodána.

Do začátku hudebního maratonu zbývá ještě několik měsíců, ale organizátor akce, starosta Nového Kostela Oto Teuber, Živému Chebsku prozradil podrobnosti programu. „Jsem velmi rád, že naše pozvání přijal jeden z nejlepších novodobých skladatelů Zdeněk Barták. Diváci se mohou těšit na státní svátek v pátek 5. července na hudební večer, který bude složený z nejznámějších písní music makera Zdeňka Bartáka a textaře Petra Markova. Sobota bude ve znamení muzikálu Casanova od stejných autorů, kde budou účinkovat umělci jako například Marian Votko, Míša Nosková, Lukáš Randák a mnoho dalších,“ upřesnil Oto Teuber. „V neděli se přítomní dočkají překvapení v podobě hudebního pořadu, volně inspirovaného slavným českým muzikálem Noc na Karlštejně – Jedna noc na Karlštejně,“ doplnil starosta. Ve všech třech představeních bude účinkovat také Oto Teuber.

V minulém roce si hudební lahůdku Noc na Karlštejně v Novém Kostele nenechalo ujít na sedm stovek diváků. Muzikál přivezl do obce divadelní soubor Třehusk se sólisty jako třeba Janem Rosákem,Petrem Jančaříkem, Míšou Noskovou, Ondřejem Báborem, Václavem Vydrou a dalšími. Krále Petra Cyperského alternoval Oto Teuber.

Také letos očekávají organizátoři, kterými je obec Nový Kostel a zámek Nový Dvůr, velký zájem. Proto by neměli zájemci váhat s koupí vstupenek. V loňském roce byla všechna místa beznadějně vyprodána během čtrnácti dnů. Předprodej začne v pondělí 11. března na obecním úřadě Nový Kostel.