V Chebu bojovali Stiga hokejisté

Do Chebu se sjelo více než pět desítek závodníků z celé České republiky. V sobotu 2. března se tady konal turnaj Českého poháru ve stolním hokeji STIGA. Z chebského klubu se zúčastnilo celkem 15 hráčů.

Nejlépe z chebských si vedl Miloslav Kubica, který skončil na 14. místě. Jiří Kropáček byl 24. a Stanislav Srba vybojoval 28. pozici. Další umístění chebských hráčů: Václav Macek (29.), Michal Mašika (31.), Iva Mašková (34.) – ta získala cenu pro nejlepší ženu turnaje, Dan Hrachovec (35.), Petr Holub (39.), Michal Ouřada (42.), Jiří Macek (44.), Mirka Horáková (45.), Jan Kubica (47.), Pavel Zeman (50.), Petr Větrovec (51.), Roman Kubinec (52.) a David Větrovec (53.).

Vítězem turnaje se stal Zdeněk Matoušek ze Žabky Praha před oddílovým kolegou Jiřím Chylíkem. Na třetím místě se umístil Michal Kobrle z Gladiators Plzeň.

Chebský turnaj dosahuje tradičně velmi vysoké úrovně, jak z hlediska sportovního, tak organizačního a hráči si ho velmi pochvalují.

Děkujeme za podporu při jeho pořádání Městu Cheb, dále sponzorům MATE JEŘÁBY, Musil GASTRO, Lagarde Spedition, Galenia Chirurgie, s r. o. – MUDr. Jan Kropáček a HF Czechforge.

Kdo by měl zájem začít hrát STIGA hokej, pro více informací může kontaktovat Mgr. Miloslava Kubicu na tel. 605 425 503 nebo sledovat naše stránky www.shccheb.cz, kde nalezne mimojiné termínovou listinu Chebské ligy ve stolním hokeji.

Foto a text – Jiří Kropáček