Ve Františkových Lázních rozsvítili vánoční strom

Dominantou františkolázeňské Národní třídy se stal vánoční strom, který byl slavnostně rozsvícen na první adventní neděli. Připraven byl také pestrý program plný hudby a malý trh.

Františkovy Lázně rozsvěcení stromu 2018Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4899156

Druhým rokem rozsvěcejí františkolázeňští vánoční strom na Národní třídě. Nejen na Národní třídě, v altánu u Františkova pramene, ale i v divadle se neděle nesla ve slavnostní náladě blížících se Vánoc. Zazpívat přišly děti z místní umělecké i základní školy. Přichystáno bylo také vystoupení chebské Parohanky s Františkem Eschlerem a těsně před rozsvícením stromu zazpíval svoje největší hity Pavel Vítek. Nechyběla ani skladba z muzikálu Noc na Karlštejně, píseň Má svůj den nebo Vůně tvý kůže i Bílé Vánoce.

Františkovy Lázně rozsvěcení vánočního stromu 2Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4899156

Připraven byl také malý adventní trh, kde si přítomní mohli koupit svařené víno, klobásy, palačinky a další dobroty. Zájemci si koupili i malé dekorace a dárky pro své blízké.

Františkovy Lázně rozsvěcení vánočního stromu 1Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4899156