Ve Františkových Lázních rozsvítí strom a zazpívat přijede i Pavel Vítek

Na rozsvěcení vánočního stromu jsou zváni zájemci do Františkových Lázní. Připraveno toho bude pro návštěvníky v neděli 2. prosince mnohem víc. Přítomní mohou nakoupit dárky svým blízkým na malém adventním trhu, vychutnat si písničky v podání Pavla Vítka i dětí z františkolázeňské základní i umělecké školy.

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3936749

První adventní neděle se ponese ve Františkových Lázních ve znamení blížících se Vánoc. Město Františkovy Lázně a MKS Františkovy Lázně zvou k hudebnímu altánu u Františkova pramene a do divadla Boženy Němcové, kde bude připraven pestrý program plný hudby.  Chybět na malém adventním trhu nebude ani svařené víno, očerstvení i možnost zakoupení drobných dárků. Dojde také na rozsvěcení vánočního stromu. „Už druhým rokem bude vánoční strom zdobit Národní třídu, kde stál i historicky. Lidé už ho tak nenajdou vedle altánu,“ uvedl starosta Františkových Lázní Jan Kuchař. Smrk vyrostl v Lužné a pracovníci Lesů ČR ho přivezli a upevnili pondělí 26. listopadu.

Letos si návštěvníci poslechnou hudbu v podání Pavla Vítka. Na jaké písničky se mohou návštěvníci akce těšit? „Na hity, které si, doufám, budou lidé zpívat se mnou. Z Noci na Karlštejně připomenu Asi do věží, nebudou chybět ani Má svůj den nebo Vůně tvý kůže. A protože jde o adventní koncert, zazpívám i Bílé vánoce,“ uvedl zpěvák Pavel Vítek, který prozradil, že do Františkových Lázní přijede zpívat poprvé a o to víc se na setkání těší.Pavel Vítek

Foto: Archiv Pavla Vítka

Připraven bude také Adventní koncert místní ZUŠ Járy Cimrmana v divadle Boženy Němcové. U Františkova pramene zazpívají děti z františkolázeňské základní i umělecké školy, Parohanka a Pavel Vítek.

Program:

10:00 hod. –  Zahájení adventního trhu.

10:00 hod. –  Divadlo Boženy Němcové – adventní koncert ZUŠ Járy Cimrmana ve Františkových Lázních

16:30 Altán u Františkova pramene – ZŠ (hudební vystoupení)

17.00 Altán u Františkova pramene – ZUŠ Járy Cimrmana (hudební vystoupení)

17:15 Altán u Františkova pramene – Parohanka

17:50 Národní třída – rozsvěcení stromu

18:00 Altán u Františkova pramene – vystoupení Pavla Vítka

V 19:00 hod. –   Ukončení adventního trhuRozsvěcení stromu Františkovy Lázně

Více fotografií z loňské akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3936749