Série zápasů venku začala pro chebské hokejisty výhrou

Po třech zápasech na domácím ledě se v sobotu chebští postavili do role hostů a odehráli 8. kolo hokejové ligy s hráči HC Rebel Nejdek. Domů si odvezli výhru.

hokej cheb nejdek listopad 1Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4834929

Už v prvních minutách bylo jasné, že domácí budou kvalitním soupeřem. Nasadili rychlé tempo a nic nedali zadarmo. Utkání bylo vyostřené a došlo i na pár tvrdších momentů. Hned na začátku první třetiny skončil hráč HC Stadion Cheb po střetu s protihráčem se čtyřmi stehy. Hosté se nenechali rozhodit a ve 12. minutě padl první gól. Do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Na začátku druhé části domácí vyrovnali. Po deseti minutách si chebští vzali svůj náskok zpět a skórovali podruhé zásluhou zraněného Maydla.

Hokej Cheb Nejdek listopadVíce fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/Adelle/Album/4834929

Poslední třetina opět začala vyrovnávací brankou Nejdku. Poslední slovo ale měl Cheb. Ve 49.minutě zaúřadoval Sus a utkání skončilo výhrou 2:3.

HC Rebel Nejdek 2:3 HC Stadion Cheb
(0:1,1:1,1:1)

Branky:

10. Šafařík
31. Maydl
7. Sus

Sestava domácích:

Brankáři: Pokuta

Obránci: Truhlář, Beer, Vápeník, Kala jun., Kala sen., Strýček

Útočníci: Sus, Strecker st., Šafařík, Novotný, Gabriel, Strecker ml., Maydl, Račanský, Moucha, Krutina, Hlavatý

Pár slov od trenéra HC Stadion Cheb: „Po posledním maléru doma s Kaznějovem jsme změnili skladbu obou tréninků. Zaměřili jsme se hlavně na obranu a jednoduchou hru, což se dneska projevilo. Kluci hráli tak, jak se má hrát venku. Hráli výborně, dřeli jako koně, plnili si povinnosti, které se po nich chtěly. Myslím si, že jsme dneska byli o ten gól lepší a výhru si odvážíme zaslouženě. Získaných bodů si velice vážíme.“

Příští utkání sehraje Cheb opět venku, tentokrát proti Čertům z Ostrova, v sobotu 24.listopadu od 14 hodin.

Adelle

.