Naboural do stojanu, v krvi měl přes půl promile

Škodu přesahující 120 tisíc korun způsobil při dopravní nehodě na D6 dvaadvacetiletý cizinec. Naboural nejen svoje auto, ale také dopravní značky i reklamní stojan. Když mu policisté dali dýchnout, přístroj ukázal přes půl promile. Muž byl rázem lehčí o svůj řidičský průkaz.Nehoda Cheb Odrava

V pondělí dopoledne došlo na rychlostní silnici ve směru z Chebu na Sokolov k dopravní nehodě. „Dvaadvacetiletý řidič osobního vozidla, ke kterému měl připojený přívěs, měl při sjezdu k čerpací stanici najet na obrubník, vjet mimo komunikaci a přední částí vozidla poškodit dvě dopravní značky a reklamní stojan, o který se vozidlo zastavilo,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Po příjezdu policejní hlídky se řidič podrobil orientační dechové zkoušce na zjištění přítomnosti alkoholu. Následné dvě dechové zkoušky ukázaly hodnoty 0,61 a 0,54 promile. Poté byl muž vyzván k lékařskému vyšetření, kterému se podrobil,“ upřesnil.

Následně policisté dvaadvacetiletému cizinci zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Příčina i míra zavinění dopravní nehody je v šetření policistů.