Hrad Seeberg nabídl zajímavá setkání a netradiční prohlídku hradu

Sobota se nesla na Seebergu ve znamení zajímavých setkání. V rámci Týdne pro inkluzi se mohli návštěvníci hradu seznámit s pracemi klientů chráněných dílen. Speciální prohlídky hradu se pak zhostil sám hradní pán se svojí chotí.

Hrad Seeberg nabídl zajímavá setkání a netradiční prohlídku hraduVíce fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4743370

„Podstatou tohoto speciálního odpoledne bylo poskytnou prostor pro setkání handicapovaných návštěvníků spolu s návštěvníky bez handicapu,“ uvedla …. Petra Polívková. „Této možnosti využilo přes 120 návštěvníků, kteří v době od 13 do 16 hodin na hrad dorazili. Užít si mohli speciální komentovanou prohlídku hradu, o kterou se postaral sám hradní pán a jeho choť,“ doplnila.

Radost sobě i druhým udělali přítomní nákupem výrobků z chráněných dílen a zavěšením svého lístku se všichni podíleli na vytvoření symbolického stromu setkání. Tato akce vznikla ve spolupráci s o. p. s. Rytmus, v její režii byla závěrečná beseda na téma zaměstnávání handicapovaných klientů.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4743370Hrad Seeberg nabídl zajímavá setkání a netradiční prohlídku hradu