V nákupním centru dostala žena pěstí. V nemocnici ji museli ošetřit

Nakupování může být někdy nebezpečné. Nedávno se o tom přesvědčily dvě ženy v Chebu, které napadl devětatřicetiletý místní muž. Jedna z žen byla po útoku ošetřená v nemocnici. Agresor si v případě odsouzení může posedět za mřížemi až tři roky.Pomezí žilo adrenalinovou zábavou

Výtržník si už od chebských policistů vyslechl podezření z přečinu výtržnictví. Muž byl v minulosti za stejné jednání odsouzen Okresním soudem v Chebu.

„V jednom z chebských nákupních center došlo k napadení ženy a její matky,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. „V době, kdy hlídka přijela na místo, již k samotnému napadání nedocházelo a hlídka tak provedla šetření. Při tom bylo zjištěno, že devětatřicetiletý muž měl nejdříve slovně napadat ženu a její matku. Do té strčil a poté z místa odešel. Následně si ale na obě ženy počkal v jiné části nákupního centra a jednu z žen měl udeřit pěstí do obličeje a způsobil jí tím zranění, která si vyžádala lékařské ošetření. Po tomto incidentu z místa okamžitě odjel,“ upřesnila.