Prohlídky zavedou zájemce po stopách slavných návštěvníků

Dozvědět se zajímavosti o slavných návštěvnících Mariánských Lázní mají zájemci možnost na speciálních komentovaných procházkách po městě. Infocentrum města Mariánské Lázně pořádá každý čtvrtek a sobotu tematické prohlídky. Ta nejbližší se uskuteční v sobotu 15. září v 15.30 hodin. Vycházet se bude od hotelu Cristal. Délka exkurze je cca dvě hodiny.

Ve zlatých časech vznikajících lázní byly Mariánské Lázně jednou z destinací, kterou musel navštívit každý, kdo ve společnosti něco znamenal. Mariánské Lázně proto byly centrem společenského i politického dění navštěvovány řadou významných osobností – státníky, básníky, hudebními skladateli, spisovateli. Návštěvu těchto lidí připomínají sochy, památníky a pamětní desky v místech, kde trávili svůj pobyt. Pojďte je s námi prozkoumat.

Vstupenky lze koupit v infocentru nebo si je objednat dopředu na emailové adrese info@marianskelazne.cz.

cena: 180 Kč/plná cena, 120 Kč/zlevněná

Nabídka pro skupiny

Skupinové prohlídky rádi uspořádáme ve vámi zvoleném termínu a čase. Prohlídku zajistíme v těchto jazycích: česky, anglicky, rusky, německy, francouzsky. Minimální počet osob ve skupině je 10, maximální 25. Pokud je skupina větší, je nutné objednat dalšího průvodce. Sraz dle dohody, obvykle Turistické informační centrum, Sousoší monarchů nebo zastávka City Service.