Nordic Walking pochod odstartuje od hotelu Krakonoš

Připravena bude také malířská škola karlovarského malíře Jana Samce, kde si mohou zájemci namalovat vlastní obraz. Chybět nebude ani kouzelnická show oblíbeného kouzelníka Burdy . Nejen pro malé turisty bude připraveno malování veselých obrázků na obličej. Občerstvení bude zajištěno účastníkům na trati pochodu zdarma.  Na obou tratích budou fungovat občerstvovací stanice k doplnění energie. Startovné se nevybírá.Mariánskolázeňský krok odstartuje letos již potřetí a opět je součástí seriálu Krok ke zdraví. Zahájení pochodu je naplánováno na sobotu 8. září od osmé hodiny ranní.  Délka tratě je devět a patnáct kilometrů.

Foto: Organizátoři akce – Krok ke zdravíKrakonoš Krok ke zdraví

Také letos akci připravili pracovníci mariánskolázeňského hotelu Krakonoš ve spolupráci s Klubem českých turistů Mariánské Lázně.

Nordic Walking pochod

TRATĚ 9 km,15 km – značené trasy po okolí

Časový harmonogram

9.00 – otevření registračního místa v hotelu Krakonoš v Mariánských Lázních

10.00 – registrace účastníků a výdej startovních čísel  (registraci doporučujeme předem přes registrační formulář na webových stránkách, nebo jednoduše e-mailem na adresu info@krokkezdravi.com )

11.00 – start pochodu Nordic Walking / 5 a 15 kilometrů od hotelu Krakonoš – před hotelem Krakonoš bude stejně jako vloni k dispozici půjčovna holí, Česká asociace Nordic Walking v čele s instruktorkou Markétou Matušíkovou  zapůjčí hole LEKI zdarma, nutný je však průkaz totožnosti

13.00 – kouzelnická show oblíbeného kouzelníka Burdy do tajů magie a kouzel vtáhne před hotelem Krakonoš kouzelník Burda především malé návštěvníky, na ty se těší také šikovné a kreativní malířky obličejů a děti si navíc budou moci užít nafukovacích, skákacích atrakcí.

15.00 – vyhlášení výsledků pochodu + tombolaprvní tři nejrychlejší v každé věkové kategorii oceníme věcnými cenami a pozor!!! všechna startovní čísla jsou slosovatelná, tombola nabídne jako každý rok zajímavé ceny, dřevěné hračky, batohy, trička, hole Nordic Walking, deštníky a knihy)

Po celý den zahraje k poslechu i k tanci country skupina Starší páni Tachov

Kategorie pochodu na obou trasách

Děti do 6 let (ročník 2011 a mladší)                                                                                                      

Dívky a chlapci do 16 let (ročník 2001 a mladší)                                                                              

Ženy a muži 17+ (ročník 2000 a starší)