Pomezí žilo adrenalinovou zábavou

Pátý ročník Adrenalinového dne v Pomezí nad Ohří přilákal o uplynulém víkendu více než dvě stovky zájemců, pro které byl připravený opět pestrý program. Návštěvníci si mohli vyzkoušet lanové aktivity a užít si ukázky integrovaného záchranného systému.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4601191Pomezí žilo adrenalinovou zábavou

Sobota se nesla pod mostem v Pomezí nad Ohří ve znamení zábavy, ale také nenásilného poučení.  Pro přítomné byla například připravena novinka, ukázka vyprošťování zraněné osoby z havarovaného auta, o kterou se postarali chebští hasiči, policisté a záchranná služba. Záchranář Jiří Černý divákům vysvětlil, jak se chovat při dopravní nehodě. „O slaňování a lezecké překážky se postaral jako každý rok Traicont,“ uvedla místostarostka obce Pomezí nad Ohří Silvia Šuba. „Ani letos nechyběla i možnost projížďky na raftu, kanoích či motorovém člunu,“ upřesnila.

Zvláštního ocenění se dočkal starosta obce Pomezí nad Ohří. Od členů klubu Traicont obdržel plaketu za výbornou spolupráci při organizování akcí.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/4601191Pomezí žilo adrenalinovou zábavou

Pro zájemce byla také připravena airsoftová střelnice, o kterou se postarali členové z Painbol areny ze Střížova. Nejen malí návštěvníci využili možnost nechat si na obličej namalovat veselý obrázek od výtvarníka Martina Pfeifera. O hudbu se jako tradičně postaral DJ Koucký.  Pro ty, kterým vyhládlo, bylo připravené výborné občerstvení, jako například pravé halušky.