Film Dokud nás svatba nerozdělí se bude promítat na Arnice

Snímek s názvem Dokud nás svatba nerozdělí si mohou diváci vychutnat na mariánskolázeňské Arnice. Francouzská komedie se bude promítat v úterý 31. července od desáté večerní.

Akci pořádá Mobilní filmový klub.Film Arnika M. L. Dokud nás svatba nerozdělí

Promítat se bude za každého počasí od desáté hodiny večerní. V případě deště uvidí návštěvníci film pod krytou budovou kolonády.

Dokud nás svatba nerozdělí

Francie, 2017, 115 min

Režie: Olivier Nakache, Eric Toledano

Hrají: Jean-Pierre Bacri, Suzanne Clément, Gilles Lellouche, Jean-Paul Rouve

Když organizujete dokonale promyšlenou, luxusní svatbu na francouzském zámečku ze 17. století, úplně si to říká o nějaký průšvih. A když se má něco pokazit, věřte tomu, že se to opravdu pokazí a nezůstane jen u toho. Profesionální svatební agentura má na nezdary celých 24 hodin a za ty se toho může stát opravdu hodně. Zvlášť když šéf agentury z přátelství zaměstná vlezlého fotografa, kterého spíš než focení zajímá svatební pohoštění, najde záskok za kapelu, pro který je „decentní zábava“ neznámým pojmem, a ženichovo půlnoční překvapení definitivně změní celou svatbu v grotesku. Komedie od režisérů filmu Nedotknutelní (2011), jejíž inspirační zdroj můžeme hledat třeba u argentinských Divokých historek (2014), potěší srdce každého, alespoň trochu škodolibého diváka.(Aerofilms)