Organizátoři Noci boje už připravují program

Milovníci zápasů ani letos nepřijdou o špičkové zápasy na mariánskolázeňské Noci boje. Návštěvníci se mohou opět těšit na souboje MMA, Thaiboxu a K-1. Stejně jako v loňském roce, ani letos by nemělo jít jen o výlučně mužskou záležitost. Akce se sice bude konat až 13. října, ale přípravy jsou už teď v plném proudu.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3812336

Co obnáší příprava takové akce, jakou je Noc boje? „To se těžko v jedné větě řekne. Mohu jen říct, že jsou to hodiny a hodiny telefonování, ježdění a zařizování až do samotné akce. Spousty nervů a situace, kdy se člověk sám sebe zeptá, proč to vlastně dělá,“ vysvětlil organizátor Jaroslav Švehla. S přípravami začínají organizátoři již v dubnu, takže je to práce minimálně na šest měsíců.

Oproti loňské akci by měl být letošní ročník, co se týká zápasů, vyvážený. V loňském roce mohli diváci zhlédnout více soubojů v Thajském boxu. „Pokud se nám letos povede dojednat to, co bychom chtěli, budou čtyři zápasy MMA, čtyři zápasy Thaiboxu a čtyřizápasy v pravidlech K-1. Samozřejmě se pokusíme zajistit i zápasy žen. A co bude navíc, si zatím nechám pro sebe,“ upřesnil Jaroslav Švehla.

Více fotografií z minulé akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3812336