Policisté hledají svědky nehody

Policisté hledají svědky události, ke které mělo dojít mezi Lomnicí a Boučí. Motorista se uhýbal druhému vozidlu, které vyjelo v protisměru, a poškodil si auto. Škoda, kterou řidič utrpěl, byla předběžně odhadnuta na částku kolem deset tisíc korun.nehoda hledání svědků Sokolovsko

Dopravní policisté žádají případné svědky, aby jakékoliv informace, které pomohou při vyšetřování dopravní nehody, volali na bezplatnou telefonní linku 158.

„K dopravní nehodě mělo dle tvrzení jednoho z řidičů dojít tak, že jel s vozidlem po komunikaci od Boučí na Sokolov a po projetí v jeho směru jízdy mírné levotočivé zatáčky na přímém úseku proti němu jelo nezjištěné vozidlo s nezjištěným řidičem v protisměru,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Krejčí. „Řidič ve snaze zabránit střetu s tímto vozidlem strhl řízení svého vozidla vpravo, kde narazil do směrového sloupku. Ke střetu s nezjištěným vozidlem nedošlo. Nezjištěný řidič z místa dopravní nehody odjel, aniž by si splnil povinnosti účastníka dopravní nehody. Z tohoto důvodu u něj nelze vyloučit vliv alkoholu stejně tak případnou technickou závadu na jeho vozidle,“ doplnila.

U řidiče poškozeného vozidla značky vyloučili policisté přítomnost alkoholu provedenou dechovou zkouškou. Ke zranění osob nedošlo.