Video: Policisté pátrají po muži, který odešel z obchodu o šest tisíc bohatší

Přišel do obchodu, kde tak dlouho měnil peníze, až mu zůstalo navíc šest tisíc. Policisté žádají širokou veřejnost o pomoc při ustanovení muže zachyceného na videozáznamu. V případě jakýchkoliv informací k muži nebo informacím, které by pomohly k objasnění případu, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.Aš pátrání po muži z videa

Ašští policisté prověřují případ podvodu, ke kterému mělo dojít v sobotu 16. června v odpoledních hodinách v jedné z prodejen v Aši.

„Dosud neznámý muž uvedl v omyl pokladní prodejny tak, že jí požádal o rozměnění několika bankovek na bankovky s menší nominální hodnotou,“ informoval policejní mluvčí Michal Žáček. „Žena mu vyhověla a hotovost mu rozměnila. Neznámý muž poskládal již rozměněné bankovky do ruky a obsluhu opět požádal o rozměnění na ještě menší bankovky. Během toho muž část bankovek schoval a pokladní podal pouze zbylou část. Žena si bankovky již nezkontrolovala, muži v dalším rozměnění vyhověla a až posléze zjistila, že jí muž nevrátil bankovky hodnotě přes 6 tisíc korun,“ upřesnil.