Ještě jste neviděli Absolventa? V sobotu můžete do divadla za zvýhodněné vstupné

Západočeské divadlo v Chebu informuje o zajímavé akci na představení Absolvent. V sobotu 12. května od sedmi večer mohou zájemci využít výhodné vstupné. Pokud koupí jednu vstupenku, druhou mají zdarma.divadlo-Absolvent

V letošní sezóně mají návštěvníci poslední možnost vidět tuto divadelní inscenaci podle románu, podle kterého byl natočen film s Dustinem Hoffmanem v hlavní roli. V chebském divadle v tomto představení excelují Miroslav Sabadin a Radmila Urbanová. Milovníci divadla by si neměli nechat ujít kultovní příběh o milostném trojúhelníku mladíka, o generaci starší ženy a její dcery.

Benjamin, mladý absolvent prestižní univerzity, se vrací domů k rodičům, kteří pozvali na oslavu své nejlepší známé. Oslava ale neprobíhá tak, jak si rodiče představovali. Podle jejich syna totiž vůbec není co slavit. Má jinou představu o životě než najít si výnosné místo a spokojeně zestárnout. Chce zažít něco opravdového. Zavře se u sebe v pokoji a oslavu bojkotuje. Stane se ale něco nečekaného. Vrstevnice Benjaminových rodičů, paní Robinsonová, mladíka svede. Situace se ještě zkomplikuje, když se Benjamin zamiluje do Elaine, což je dcera paní Robinsonové. Dovedete si představit zapeklitější vykročení do dospělého života?