Dalšího cizince okradli na chebském nádraží

Policistům se podařilo objasnit další krádež na chebském nádraží. Tentokrát si zloději, dva bratři, vyhlédli cizince, kterého okradli o peníze a cigarety. V případě prokázání viny hrozí oběma bratrům trest odnětí svobody až na tři léta. Starší z bratrů už byl za krádeže v minulosti odsouzen k nepodmíněnému trestu odnětí svobody, mladší dostal podmínku.Policie-maláIMG_8874

„Devětatřicetiletý muž společně se svým šestadvacetiletým sourozencem si měli vyhlédnout cizince, který nesl ve své ruce igelitovou nákupní tašku,“ uvedl Michal Žáček, policejní mluvčí. „Tohoto muže měli společně následovat až do podchodu pod nástupištěm, kde měl mladší z bratrů vytrhnout tašku muži z ruky a oba sourozenci pak měli utéct pryč. Cigarety, které se v tašce nacházely, měli prodat a utrženou finanční hotovost si pak rozdělit. Svým jednáním měli poškozenému způsobit škodu ve výši přes pět tisíc korun,“ doplnil.

Není to první krádež, kterou policisté na nádraží řešili. Cizinku zde okradli jiní dva zloději jen den před tím. O případu jsme psali zde.