Policisté pátrají po mužích z videa

Policisté pátrají po neznámých mužích. Jeden z nich měl v jednom z chebských obchodů na začátku měsíce března odcizit peněženku s platební kartou. Pak se pokusil vybrat hotovost, což se mu naštěstí nepodařilo. Pokud někdo muže na záznamu pozná, měl by volat linku 158 nebo se dostavit na nejbližší policejní služebnu.Pátrání po neznámých mužích

Policisté z Obvodního oddělení Cheb – město prověřují případ krádeže a zároveň neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Ke spáchání skutků mělo dojít v pátek 2. března kolem 16 hodin v Chebu.

„Dosud neznámý muž měl v obchodním domě využít toho, že poškozená si vybírala potraviny, přičemž jí z kabelky, kterou měla položenou v nákupním košíku, odcizil peněženku,“ informoval policejní mluvčí Michal Žáček. „V té se mimo jiné nacházela také platební karta, pomocí které chtěl následně muž z bankomatu vybrat finanční hotovost, což se mu však nepodařilo. U tohoto jednání byl navíc ještě s dalším mužem a policisté tak pátrají po obou mužích, kteří jsou zachyceni na kamerovém záznamu,“ dodal.