Cihlou si otevřel dveře na benzínce

Pravděpodobně dostal chuť na cigarety, a tak si pro ně šel. Vůbec mu nevadilo, že už je ale zavřeno. Do čepice si dal cihlu, rozbil sklo a začal nakupovat za „pět prstů“. Protože je známou firmou, neutíkal policistům s lupem dlouho. Teď si může v případě odsouzení posedět za mřížemi na dobu až tří let.Policie vloupání benzínka Plesná

Policisté z Obvodního oddělení Plesná již sdělili jednatřicetiletému muži z Chebska podezření ze spáchání přečinu krádeže.

„Ten měl totiž v nočních hodinách ze soboty 10. na neděli 11. února jít k čerpací stanici v Plesné, sundat si ze své hlavy zimní čepici, do té vložit cihlu a hodit jí do skleněných dveří,“ informoval Michal Žáček, policejní mluvčí. „Vzniklým otvorem pak prolezl do prodejní části. Z čerpací stanice pak měl odcizit cigarety a zapalovače a následně utéct,“ doplnil.

Policisté z Plesné pak díky šetření na místě činu a výborné místní a osobní znalosti zjistili, kdo se skutku mohl dopustit. Netrvalo dlouho a policisté zjistili, kde se podezřelý muž zdržuje. Během výslechu se k této trestné činnosti doznal.

Uvedený muž se obdobného jednání nedopustil poprvé. Již v minulosti byl za přečin krádež odsouzen Okresním soudem v Chebu k trestu odnětí svobody.