Soutěžící roztančili kulturní sál

Standardní i latinskoamerické tance byly k vidění na dalším Mistrovství ATK Standard Cheb bez rozdílů kategorie v Kulturním centru Svoboda. A také tentokrát podali tanečníci perfektní výkony.Tance mistrovství

Foto: Vladimír Hána

Popis foto: Zleva: Finalisté v latinskoamerických tancích: 1.místo Kateřina Janeková a Daniel Raffa, 2.místo Adéla Brňáková a Jan Horník, 3.místo Viktorie Zetková a Lukáš Urbánek, 4.místo Eliška Sýkorová a Rostislav Hrbek, 5.místoKristýna Navrátilová a Jakub Navrátil, 6.místo Simona Douchová a Jiří Bejr, 7.místo Eliška Mizerová a Patrik Body.

„Jako vždy soutěž velice dobře připravili pracovníci KC Svoboda a patří jim tak velké poděkování,“ sdělil taneční mistr Vladimír Hána. „Atmosféra byla vynikající a všichni diváci si jistě zaslouží poděkování, jakou příjemnou náladu vytvořili pro všechny tanečníky,“ poznamenal.

A jak celá soutěž dopadla?

Ve standardních tancích si titul Mistra ATK Standard Cheb vybojoval ve standardu i v latině Daniel Raffa a Kateřina Janeková. Vicemistrovský titul v obou skupinách tanců získal Jan Horník a Adéla Brňáková. Bronzový pár v obou skupinách tanců byl Lukáš Urbánek a Viktorie Zetková, 4. místo v obou skupinách vybojovali Rostislav Hrbek a Eliška Sýkorová, na 5. místě ve standardu skončili Jiří Bejr a Simona Douchová a v latině sourozenci Jakub a Kristýna Navrátilovi. Šesté místo ve standardu získali Patrik Body a Eliška Mizerová a v latině Jiří Bejr a Simona Douchová, 7. místo si patří ve standardu Štěpánu Topinkovi a Kateřině Houdkové a v latině Patriku Bodymu a Elišce Mizerové.

„Poděkování patří všem tanečním párům, které se tohoto mistrovství ATK Standard zúčastnily, a také všem rodičům a přátelům tanečního sportu. Chci touto cestou poděkovat i městu Cheb a Karlovarskému kraji za finanční podporu chebského tanečního klubu,“ dodal Vladimír Hána.

VID