Na oblíbených AkvaTera trzích můžete nakoupit již tuto sobotu

Akce Život ve vodě – Chodovské AkvaTera trhy-  se v našem kraji pravidelně koná bezmála rok. Za tuto dobu si stihla vybudovat silnou návštěvnickou základnu a vešla do povědomí lidí po celých západních Čechách. Zájemci mají možnost vybrat a nakoupit ze stovek druhů akvarijních a terarijních živočichů, krmiv, rostlin nebo techniky, postupně se do stálé nabídky přidalo i lepení akvárií a terárií na míru, nová série živých přednášek a prodej drobných savců. Chodovské AkvaTera trhy se uskuteční již tuto sobotu 6. ledna v chodovském KASSu.

Více fotografií zde: http://zivotvevode.cz/galerie/ŽIVOT Akvatrhy-Chodov061(1)

„O novinky rozhodně není nouze. Na nakupování na chovatelských akcích je krásné to, že jsou produkty na nich nabízené stále jiné,“ uvedl Daniel Grigar, pořadatel akce. „Prodávají je místní chovatelé, kteří našim návštěvníkům zaručí nejen místní původ produktu, ale také nižší cenu oproti kamennému obchodu,“ informoval.

Oslava ročního výročí akce Života ve vodě proběhne v sobotu 24. března 2018. Organizátoři chystají nejedno překvapení, proto by na akci neměl chybět žádný zájemce o život ve vodě.

„Největší zájem je o akvarijní živočichy, respektive méně náročné ryby. Během jednoho konání akce se prodá několik stovek ryb z desítek různých druhů. Raritou jsou pro naše návštěvníky nabízení živočichové. V globálním měřítku lze říci, že tři druhy z pěti v běžné akvaristice v nákupním středisku prostě nesežete. A když ano, tak s tučnou marží,“ doplnil Daniel Grigar.

Více fotografií zde: http://zivotvevode.cz/galerie/Život_ve_vodě_008