Chebští tanečníci bodovali na republikové soutěži

Na postupovou republikovou taneční soutěž do Jesenice odjel chebský taneční pár Jan Horník s Adélou Brňákovou z ATK Standard Cheb a taneční školy Vladimíra Hány. Ve velice dobré konkurenci se Honza s Adélkou ve starších juniorech třídy „C“ probojovali do finále, a to jak ve standardních, tak i v latinskoamerických tancích. „Ve standardu si tento velice mladý taneční pár vybojoval 3. místo. V latině prošel do pětičlenného finále tento taneční pár jako pátý, ale ve finále podal mnohem lepší výkon a vybojoval 2. místo,“ popsal taneční mistr Vladimír Hána.

Foto 1: Jan Horník s Adélou BrňákovouOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ze stejného klubu pak vyrazil do Prahy taneční pár Rostislav Hrbek s Eliškou Sýkorovou a také oni přivezli medaile. Vytančili třetí místo v latině a ve standardu zvítězili.

„Za poslední půlrok se chebští tanečníci velice zlepšili a přiváží mnoho předních míst a vítězství z různých měst naší republiky. ATK Standard Cheb je podporován Městem Cheb a Karlovarským krajem. Velice bych tak poděkoval za podporu městu Cheb, tak i Karlovarskému kraji,“ podotkl Vladimír Hána.

Foto 2: Rostislav Hrbek s Eliškou Sýkorovoucheb_tanecnici_2

VID