Chebští stiga stolní hokejisté bodovali

Do letošního 45. ročníku Chebské ligy ve stolním hokeji Stiga zasáhlo celkem 21 účastníků. Základní část ovládl Miloslav Kubica. Zaslouženě obdržel Prezidentský pohár. Na druhém místě se umístil Luboš Černý a třetí Václav Macek. Vyvrcholením dlouhodobé soutěže, která sestávala ze 14-ti kol, byl finálový turnaj. Ten se uskutečnil v Billiard Clubu na Růžovém kopečku. Zde se utkalo deset nejlepších účastníků soutěže. Do závěrečného play-off se probojovali vítěz základní části Miloslav Kubica, dále Luboš Černý, Jiří Vácha a Stanislav Srba. Semifinálové souboje: v repríze loňského finále předčil Kubica Černého 4:1 na zápasy. Druhý souboj vyzněl jednoznačně: Vácha – Srba 4:0. Ve finále zaskočil několikanásobného šampiona Kubicu Jiří Vácha dobrou defenzivou a v dramatické koncovce zvítězil překvapivě 4:3 na zápasy. V souboji o třetí místo byl šťastnější Černý v poměru 2:1. Konečné pořadí: 1. Vácha 2. Kubica M. 3. Černý L. 4. Srba.Kropáček hokej 1

Chebský oddíl stolního hokeje SHC Cheb děkuje Jiřímu Mackovi, Janu Kubicovi a Michalu Ouřadovi za pomoc při organizování finálového turnaje a také všem sponzorům, kteří věnovali ceny do soutěže. Dále děkujeme městu Cheb za finanční podporu.

V červnu 2018 se bude v Chebu konat Mistrovství republiky ve Stiga hokeji. Bližší informace na stránkách www.shccheb.cz. Všichni zájemci o tuto hru jsou srdečně zváni!

Jiří KropáčekKropáček hokej 2