Pěvecký sbor Cantilo zve na adventní koncerty

Smíšený pěvecký sbor Cantilo v. i. p. zve všechny posluchače a milovníky hudby na koncerty, které pro ně na dobu adventní a vánoční připravilo.ž-Cantilo-1

Se svými příznivci se rádi setkáme již první adventní neděli, tedy 3. prosince, v prostorách mariánskolázeňského Městského muzea, kde v 19.00 hodin vystoupíme společně s Komorním smyčcovým orchestrem pod vedením Mgr. Evy Smrčkové. Zazní skladby duchovní se zaměřením na adventní čas.

O týden později, 10. prosince, CANTILO v. i. p. zazpívá od 15.00 hodin v chebském kostele sv. Mikuláše na podporu chebského Hospice svatého Jiří, s nímž udržuje již několik let spolupráci a pro nějž zazpívá již počtvrté. Výtěžek z dobrovolného vstupného jde na podporu činnosti hospice.

Další koncert se uskuteční v sobotu 16.prosince v 19.30 hodin ve společenském domě Casino, kde ve spolupráci se Západočeským symfonickým orchestrem a Smíšeným pěveckým sborem Fontána CANTILO v. i. p. zazpívá již tradiční Rybovu Českou mši vánoční.

Těsně před Vánocemi si můžete CANTILO v. i. p. poslechnout také v Německu.

V St. Johann Kirche v německém městečku Grosskonreuth zazpívá a zahraje CANTILO v.i.p. od 19.00 hodin.

Poslední, již také tradiční vánoční koncert, proběhne 27. 12. 2017 od 18.00 hodin v Anglikánském kostele. Jako host vystoupí Komorní smyčcový orchestr a uslyšíte starší i nově nastudované vánoční skladby, část Glorie od Antonia Vivaldiho, pastorely a české koledy, které si s námi budete moct také zazpívat.

Věříme, že nás poctíte svou návštěvou a těšíme se na setkání a společné zpívání na sklonku roku 2017.

Vaše CANTILO v .i. p.