Nechtěli mu proplatit složenku, tak jim začal vyhrožovat

S propadlou složenkou si přišel pro peníze muž na poštu v jedné obci na Chebsku. Pokladní mu nemohla peníze vydat, a tak začal zuřit. Nadával nejen pracovníkům, ale také dalším zákazníkům. Policisté výtržníka zajistili. Teď si může v případě odsouzení posedět až dva roky za mřížemi.IMG_8869a-na-web

Policisté z Obvodního oddělení Aš sdělili podezření sedmatřicetiletému muži pro podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví.

„Trestných činů se měl muž dopustit v úterý 28. listopadu v ranních hodinách v budově pošty v jedné z obcí na Chebsku,“ sdělil policejní mluvčí Daniel Dvořák. „Pracovnice pošty muži sdělila, že mu nebude vyplacena složenka z důvodu pozbytí její platnosti. Muž začal na obsluhu za přepážkou křičet, ke křiku přidal údery rukou do skla přepážky a slova, že tam vše rozbije, že to tam vystřílí a že si peníze vezme sám. Muž také slovně napadal další zákazníky pošty,“ doplnil.

Policisté muže zadrželi, a poté co si vyslechl sdělení podezření, byl ze zadržení v odpoledních hodinách propuštěn. Policisté vedou věc formou zkráceného přípravného řízení.