V Mariánských Lázních kradl oblečení

Nový šatník si pravděpodobně pořizoval čtyřiadvacetiletý muž z Mariánských Lázní. Pro oblečení chodil do místních obchodů, problém byl však v tom, že za svršky neplatil. Pak si zřejmě řekl, že dohlédne i na svou hygienu, proto si stejným způsobem opatřil také drogistické zboží. A snad, aby nevyšel ze cviku, zašel si nakoupit za pět prstů alkohol a cigarety. Teď se může v případě odsouzení dočkat až tříletého pobytu v některém z nápravných zařízení.Policie-ill-malé-na-web

Chebští kriminalisté už zahájili trestní stíhání čtyřiadvacetiletého místního muže, kterého obvinili ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže.

„Takového jednání se měl dopustit během června a července tohoto roku nejméně ve čtyřech případech,“ uvedla Zuzana Týřová, policejní mluvčí. Ve všech případech kradl v různých obchodech v Mariánských Lázních, ze kterých odcizil různou drogerii, alkohol či oblečení. Celkem tak způsobil škodu necelých 10 tisíc korun. Nekradl však poprvé. „Za přečin krádež byl již odsouzen k trestu odnětí svobody a v současné době se nachází již ve výkonu trestu ve věznici. Mimo jiné byl také soudem odsouzen za zvlášť závažný zločin loupeže,“ doplnila.