Trojice kradla na Svatém Kříži cigarety

Trojice zlodějů si vybírala v jednom z obchodů na Svatém Kříži zboží. Zaujali je cigarety, které si vzali z regálu. Místo zaplacení avšak utekli. Dlouho se z lupu neradovali. V případě odsouzení jim hrozí až dva roky za mřížemi.Krádež Svatý Kříž

V úterý 31. října chebští policisté sdělili podezření třiadvacetiletému muži a devětadvacetileté ženě z krádeže spáchané formou spolupachatelství. Následující den si sdělení podezření vyslechl i čtyřiadvacetiletý muž ze spáchání přečinu krádeže formou spolupachatelství.

„V neděli 22. října v Chebu Svatém Kříži v jedné z prodejen došlo v poledních hodinách k odcizení sedmi kartonů cigaret,“ vysvětlil policejní mluvčí Daniel Dvořák. „Neznámé pachatele zaznamenal kamerový systém na prodejně. Jeden ze zaměstnanců ještě za trojicí stihl vyběhnout, dohonit se je však nepodařilo. Policisté z Chebu díky osobní znalosti, jednu z osob, která odcizila kartony cigaret, na záznamu poznali,“ doplnil. Díky místní znalosti také věděli, kde se osoba zdržuje, což průběh vyšetřování usnadnilo.