Mariánskolázeňští kickboxeři opět bodovali. Vybojovali stříbro a bronz

Na Czech Open se mariánskolázeňští sportovci v konkurenci 703 závodníků z 12 zemí neztratili. Z Prahy přivezl Jan Martínek stříbro a Vlasta Šebestík bronz.Kickbox Mar. L. Martínek na web

V sobotu 14. října vyrazili kickboxeři z Mariánských Lázní na Czech Open do Prahy. Vzhledem ke komplikacím přišel jeden ze závodníků Lukáš Dub Dubský o start a nemohl nastoupit do závodu. Příští možnost bude mít v listopadu. Jakub Přibil neměl štěstí a prohrál v semifinále s reprezentantem z Falcon Gymu Praha na body. Bronz mu těsně unikl. Další závodník Honza Martínek, získal stříbro po zápase s reprezentantem Adamem Pánkem, který má nejen titul mistra Evropy, ale také mnoho dalších titulů. Posledním bojovníkem o medaili byl Vlasta Šebestík. Ten vybojoval krásné třetí místo, kdy v boji o bronz s přehledem vybodoval svého soupeře. Czech Open byla jedna z nejprestižnějších soutěží pod taktovkou ČSFU které se zúčastnilo rekordních 700 závodníků z celé Evropy.

Mariánskolázeňské sportovce čeká 11. listopadu další soutěž, tentokrát budou poměřovat síly na Mistrovství České republiky v Praze. Hned další víkend budou bojovat v Kladně.

Foto: Archiv klubu