Noc boje nabídla špičkové zápasy

Již osmá mariánskolázeňská noc boje připravila poutavou podívanou. Akce s podtitulem Galavečer na ledě nabídla divákům zápasy K-1, MMA a v Thajský box. Ani letos nešlo jen o mužskou záležitost. Do ringu proti sobě nastoupily také tři dvojice žen.

Více fotografií z Noci boje zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3812336Noc boje nabídla špičkové zápasy

Dvacet borců nastoupilo k deseti zápasům na zimním stadionu v Mariánských Lázních na Noci boje. K vidění byly zápasy v pravidlech K-1, MMA a hlavně souboje v Thajském boxu. Podle organizátorů Jaroslava Švehly  a Adama Kandráče proběhla akce bez velkých komplikací. Nedošlo ani k žádným velkým zraněním, jež tyhle tvrdé sporty provázejí. Za Mariánské Lázně nastoupili do ringu čtyři bojovníci, kteří zatím nabírají zkušenosti. Tři prohry a jedno vítězství, to je skóre mariánskolázeňských sportovců. Prohry nejsou žádnou ostudou, neboť všichni bojovali srdcem. Trenéři Jaroslav Švehla, Ladislav Kurucz a Roman Dostál byli s výkonem svých svěřenců spokojení.

Více fotografií z Noci boje zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3812336Noc boje nabídla špičkové zápasy

„Po šílené bitvě vyhrál domácí Lukáš Zachariáš. Vítězství to bylo těsné, ale zasloužené,“ uvedl Jaroslav Švehla. Po třinácti letech opět nastoupilo za domácí klub Ravána gym také něžné pohlaví. „Adéla Stonawská měla proti sobě o 15 centimetrů vyšší a o dost zkušenější soupeřku. Její chuť bojovat nezastrašilo ani tvrdé koleno, které přistálo na její žebra, a vypadalo to, že jí zranění nedovolí pokračovat. Adélka to zvládla a dobojovala všechny tři kola. A to je její osobní výhra,“ sdělil. Pavel Kuncl měl o hodně zkušenějšího soupeře. I přesto se nestáhl a bojoval tvrdě a se ctí. „Tvrdý zápas měl také Jakub Ježek, bojoval se soupeřem, kterého trénuje Lukáš Šimek z Plzně. Ten mimo jiné v posledním zápase vyhrál K.O. po velmi tvrdém kopu. Jakub prošel zápasem až do konce se ctí a bez zranění odešel z ringu,“ doplnil Jaroslav Švehla.

Více fotografií z Noci boje zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3812336Noc boje nabídla špičkové zápasy

„Obrovské díky patří městu Mariánské Lázně a spoustě dalších sponzorů, bez nichž by nebylo možné takovou monstrózní akci uskutečnit,“ shodli se organizátoři. Švehla také nezapomněl na všechny, co se podíleli na stavbě i závěrečném úklidu. Nazval je Týmem a Muay Thai rodinou.