Akvaristé se sejdou na dalším Životě ve vodě

Po letní pauze se mohou akvaristé těšit na další Život ve vodě, letos již po páté. Na návštěvníky bude čekat široký sortiment pro potřeby akvária a terária. V září zároveň startuje nový cyklus přednášek s názvem „Akvárium bez starostí“, které bude pravidelně přednášet akvaristický odborník. Dále je také v programu bohatá tombola nebo taneční vystoupení skupiny One Crew.

Foto: Organizátor akceživot ve vodě

Akce Život ve vodě začne v sobotu 30. září v 9.30 hodin a potrvá do 12 hodin, konat se bude v prostorech KASS Chodov. „Pro naše návštěvníky jsme si již tradičně připravili velmi pestrý výběr sortimentu, jako jsou například akvarijní a terarijní živočichové, rostliny, živá a konzervovaná krmiva, dekorace, techniku a například také okrasné kořeny a kameny. Na přání návštěvníků jsme do sortimentu zkušebně přidali i okrasné ptactvo a drobné savce,“ vysvětlil organizátor Daniel Grigar.

Velkou novinkou zářijového konání je také možnost zakoupení VIP vstupenek a VIP karet. „VIP vstupenky opravňují svého držitele k dřívějšímu vstupu na naši akci, zaručí mu tak nejlepší výběr mezi nedostatkovým sortimentem a vyhne se zároveň čekání ve frontách. Jako bonus obdrží také welcome drink na baru zcela zdarma. V případě, že chcete VIP vstupenky využívat celoročně, připravili jsme si pro Vás tzv. VIP karty, které jsou platné na celý rok (počínaje zakoupením) a jejich výhody se vztahují na 2 osoby. Dále je zde také možnost bezplatného parkování přímo v areálu,“ doplnil organizátor. Připravena je také bohatá tombola, ve které mohou zájemci vyhrát například poukazy na nákup ryb, vodní rostlinky, krmiva, techniku, již zmiňované VIP karty a další hodnotné ceny. Život ve vodě také zpestři vystoupení místní skupiny One Crew. Tanečníci si připravili pro návštěvníky malou kulturní vsuvku ve formě tematického tanečního vystoupení. Vystoupení mohou příchozí sledovat zhruba od 11:45 hodin na hlavním pódiu,“ dodal organizátor.