Kradli na ubytovně    

Mobilní telefony a lahve s alkoholem ukradli dva muži z pokoje v jedné z chebských ubytoven. Neutíkali s lupem před spravedlností dlouho, a to díky záznamu z bezpečnostní kamery. Škoda, kterou způsobili, se vyšplhala na částku převyšující 20 tisíc korun. Pokud bude mužům prokázána vina, mohou si odsedět až tři roky za mřížemi.IMG_8871-Policie-na-stránky

Ve čtvrtek 7. září policisté z Obvodního oddělení Cheb – město sdělili podezření dvaatřicetiletému muži a osmnáctiletému muži ze Sokolovska ze spáchání přečinů krádež a porušování domovní svobody.

„Trestných činů se muži dopustili tím, že měli dne 6. září v ranních hodinách za užití násilí vniknout do jednoho z pokojů ubytovny v Chebu. Z pokoje odcizili dva mobilní telefony a vetší počet lahví alkoholických nápojů,“ informoval Daniel Dvořák, policejní mluvčí.

Oba muže zachytila bezpečnostní kamera v objektu ubytovny a policisté po zhlédnutí záznamu poznali jednoho z pachatelů. Ten si od nich nechávno vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. „Takového jednání se dvaatřicetiletý muž dopustil 26. srpna 2017 v jedné z heren v Chebu, kde měl úmyslně udeřit pěstí do herního automatu, který tímto poškodil,“ doplnil.