Kurzy rodičovské komunikace zpět v Chebu

Po úspěšné jarní řadě přednášek a kurzů se do Chebu vrací projekt „Výchova dětí s úctou a v dobrém“.

Jeho lektor Zdeněk Okleštěk v něm vysvětluje principy a učí praktické postupy komunikace s dětmi na základě současného poznání lidské mysli, psychologie i sociologie. Rodiče, učitelé, vychovatelé nebo vedoucí dětských kolektivů tak mají příležitost naučit se lépe rozumět dětem i sobě, aktivně naslouchat a vědomě komunikovat.rodiče

Výsledkem je lepší porozumění dětem i sobě, častější shoda ve vzájemné komunikaci, větší vůle ke spolupráci, pohodovější vztahy i radostnější prožívání jak rodičovství dospělých, tak i dětství jejich potomků.

Nejbližší z kurzů zpracovává téma „Jak se domluvit s dětmi a dosáhnout spolupráce“ a začíná již 13. září na 4. základní škole (Hradební) v Chebu. Více informací o kurzu najdete zde.

Chebský rodák Zdeněk Okleštěk, který se do města svého mládí rád vrací, má za sebou zkušenost herce, moderátora i tiskového mluvčího. Své bohaté praktické zkušenosti i sebevzdělávání v oboru komunikace přetavil do projektu „Výchova dětí s úctou a v dobrém“. Ve svých kurzech úspěšně pomáhá dospělým v jejich osobním rozvoji již více než osm let.

Jak sám poznamenává, perličkou celého jeho působení je to, že získané vědomosti a naučené postupy pomáhají dospělým lépe vycházet nejen s dětmi, ale i s partnery, spolupracovníky, nadřízenými, … zkrátka mezi sebou.

(-K-)