Sobotní odpoledne bude ve Skalné patřit letním slavnostem

Již po třetí se ve Skalné uskuteční akce k zakončení prázdnin, Letní slavnosti. Připraveno je vystoupení tří kapel a bohaté občerstvení.OLYMPUS-DIGITAL-CAMERA

Jako první zahrají návštěvníkům muzikanti z kapely F R O M. Je to česká kapelka, která hraje ve složení Filip, Richard, Ondra, Martin, a název téhle bandy je tvořen počátečními písmeny křestních jmen její členů. Cílem F R O M je vyčlenit se, najít zvuk, který bude originální a pro kapelu charakteristický. V jejich hudbě jsou rozpoznatelné vlivy například kapel Depeche Mode, Muse, Coldplay a dalších, které považují jako své vzory.

Jako další zazpívá přítomným skupina Mňága a Žďorp, kterou není nutné posluchačům představovat. Kapela vydala třináct CD. Do povědomí se dostala především hitem „Hodinový hotel“, který je první skladbou na debutovém albu skupiny, nazvaném příhodně Made in Valmez (1991). Poslední řadové album vyšlo 3. března 2017 a jmenuje se Třínohý pes.

Na závěr slavností vystoupí Kroky Michala Davida. Skupina Kroky Michala Davida je v současné době jednou z nejžádanějších kapel nejen v Čechách, ale i na Slovensku. Hity Michala Davida jsou prostě nesmrtelné a v podání skupiny slaví obrovský úspěch.

Program:

17.20 – 18.20 F R O M

19.00 – 20.10 Mňága a Žďorp

20.30 – 22.00 Kroky Michala Davida