Swing a dixieland bude znít Novým Drahovem

Třetí a poslední koncert letošního Hrnčířského swingu je připravený na pátek 4. srpna. Do Nového Drahova přijede zahrát Ajeto Dixieland Nový Bor společně s Barborou Rezkovou & Julius Baroš Quartet. Začátek je jako vždy v 19 hodin.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3479430Swing a dixieland bude znít Novým Drahovem

Na statku v Novém Drahově to rozjede sklářský Ajeto Dixieland z Nobého Boru. Je to parta ostřílených jazzových muzikantů, kteří prošli řadou různých renomovaných kapel, než se spolu sešli v Ajeto dixielandu. Barbora Rezková & Julius Baroš Quartet přivezou kromě dixielandu také swing.

„Na Hrnčířský swing jsou zvány špičkové jazzové, swingové, dixielandové skupiny, které vždy uchvátí všechny návštěvníky swingových večerů, kteří je navštěvují. Jsme velmi rádi, že kapely, které zde již hrály, mají chuť se k nám opět vracet, neboť je tu nejen výborná akustika uzavřeného dvora, ale i skvělá atmosféra, kterou tato hudba dokáže rozdávat plnými hrstmi. Když se po skončení koncertů loučíme s návštěvníky, jsme rádi, že v jejich očích vidíme radost,“ doplnil organizátor Roman Werner.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3479430Swing a dixieland bude znít Novým Drahovem