Velká cena Chebu v atletice se blíží. Přijede Hejnová i Maslák

Zuzana Hejnová, Pavel Maslák nebo turecký sprinter Ramil Gulijev se představí chebským divákům na Velké ceně města Chebu v atletice. Na start si stoupnou ve čtvrtek 27. července.

Fotogalerie z minulého ročníku zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/1869201Zuzana-Hejnová-a-Petr-Maslák-nabídli-divákům-v-Chebu-skvělou-podívanou

Dvojnásobná mistryně světa a bronzová olympijská medailistka v běhu na 400 metrů překážek Zuzana Hejnová a dvojnásobný halový mistr světa na hladké čtvrtce Pavel Maslák by již tradičně měli být největšími hvězdami blížící se Velké ceny města Chebu v atletice, která se na „Zlaté dráze“ v Poohří uskuteční ve čtvrtek 27. července od 17 hodin. „Zuzana se před mistrovstvím světa opět dostává do skvělé formy, což potvrdila vítězstvím na Diamantové lize v marockém Rabatu. Pavel by chtěl v Chebu překonat svůj vlastní český rekord v běhu na 200 metrů, který zaběhl na červnovém mistrovství republiky v Třinci,“ uvedl hlavní organizátor Velké ceny Jacek Přibáň.

V Chebu by se měl představit také bronzový medailista z letošního halového mistrovství Evropy v běhu na 1500 metrů Filip Sasínek, česká sprinterská naděje Nikola Bendová, čtvrtkař Patrik Šorm nebo sprinter Jan Veleba. Na startu Velké ceny nebudou chybět ani domácí atleti klubu SKP Union Cheb. Diváci uvidí v úvodu mítinku dva běhy na 60 metrů předžáků. Představí se také naši nejlepší atleti, například druhý nejrychlejší český dorostenecký sprinter Matěj Nádhera nebo bronzové medailistky z nedávného mistrovství republiky juniorů ve štafetě na 4 x 100 metrů Aneta Tiralová, Markéta Petrikovičová, Šárka Sabadinová a Kateřina Jarošová.

Vstup na akci bude zdarma