Vykradl auto. Když vykrádal druhé, zadrželi ho policisté

Odemčené auto přilákalo zloděje, který si z něj vybral, co chtěl. To mu však nestačilo a tak se rozhodl, že se koukne do dalšího. Když se do něj dostal a napakoval se cizími věcmi, překvapili ho policisté. Škoda, kterou způsobil, se vyšplhala na částku bezmála 50 tisíc korun. Muž není pro policisty neznámý. V posledních třech letech byl za podobný čin už odsouzen. Teď mu hrozí v případě odsouzení až tři roky za mřížemi.žid neh

Policisté z Obvodního oddělení Cheb sdělili podezření osmatřicetiletému muži z Chebska ze spáchání přečinu krádeže, poškození cizí věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

„Jednání se měl muž dopustit ve dvou případech v Chebu. V úterý 26. června ve večerních hodinách v ulici Wolkerova odcizil z neuzamčeného vozidla značky Ford doklady k vozidlu, platební kartu a další tiskopisy,“ uvedl Daniel Dvořák, policejní mluvčí. Muž však stihl vykrást další auto. Aby se do něj dostal,  musel rozbít okénko zadních dveří, které následně otevřel. „Z vozidla odcizil hodinky, navigaci a u vozidla poškodil vnitřní prostor i elektroniku,“ doplnil mluvčí.