Historické centrum Chebu se už po patnácté změní v jednu velkou galerii

Výstavy fotografií i obrazů různých technik, výtvarné dílny a třeba také koncerty i divadelní představení – to jsou Chebské dvorky. Cheb se opět na čtyři dny stane městem s největší koncentrací umělců a umělecký děl na metr čtvereční.

Ohlédnutí za Chebskými dvorky 2016 zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3208965Ohlédnutí za Chebskými dvorky 2016

Koncert pražské Cross Funk Kapely Megaphone na Františkánském náměstí festival ve středu v podvečer zahájí. Ve čtvrtek v deset hodin budou zpřístupněny výstavy amatérských i profesionálních umělců na chebských dvorcích, zahradách, nádvořích i v historických budovách.

Festival nabídne tvůrčí dílny, performance, filmové projekce, řadu hudebních a divadelních představení. Večerní program je v Art Centru Galerie 4 přístupný pouze pro dospělé. V galerii je také bezbariérový přístup. Vychutnat si výjimečnou akci plnou inspirace a setkávání mohou návštěvníci ve dnech 14. až 17. června v době od 10 do 17.30 hodin.

Pořadatelem oblíbeného festivalu je jako tradičně Galerie 4 spolu s Atelierem G4.

Ohlédnutí za Chebskými dvorky 2016 zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/3208965Ohlédnutí za Chebskými dvorky 2016

Program dvorků zde: http://chebskedvorky.galerie4.cz/sites/default/files/downloads/chd_2017_program.pdf