Zlodějka si doplňovala šatník za pět prstů

Svérázný způsob, jak si doplnit šatník, zvolila čtyřiatřicetiletá žena z Chebska. V Mariánských Lázních si vyhlédla několik obchodů, kde si vybrala oblečení, za které však neplatila. Škoda, kterou  způsobila, se vyšplhala k částce 8 tisíc korun. V případě prokázání viny jí hrozí trest odnětí svobody šest měsíců až tři roky.Policie-ill-malé-na-web

Policisté z Mariánských Lázní již sdělili podezření ze spáchání pokračujícího přečinu krádeže čtyřiatřicetileté ženě z Chebska. Ta se tohoto jednání měla dopustit ve dvou případech v průběhu jednoho dne.

„K první události došlo tak, že žena měla v jedné z prodejen v Mariánských Lázních odcizit dámská trička, hedvábné topy a jiné kusy oděvů. V prodejně měla způsobit škodu v celkové výši převyšující sedm tisíc korun,“ uvedl Daniel Dvořák, mluvčí policie. To však ženě nestačilo a tak si vyhlédla další obchod, ve kterém odcizila další oblečení. Tentokrát v hodnotě 700 korun.

„Tohoto jednání se žena dopustila i přes skutečnost, že za takový čin v posledních třech letech byla  odsouzena nebo potrestána,“ doplnil mluvčí. Policisté ženu zadrželi.