Řídili pod vlivem alkoholu. Jeden neměl řidičák a druhý boural

Mezi Dvorkem a Třebení se proháněl řidič, který měl alkohol v krvi, ale co neměl, byl řidičák a přihlášené auto. Druhý řidič si před jízdou také přihnul a pak v Mokřinách boural. Škoda, kterou způsobil, se vyšplhala k částce 100 tisíc korun. Teď budou oba výtečníci chodit pravděpodobně nějakou dobu pěšky.IMG_3672 na web

V sobotu 3. června policejní hlídka z Dopravního inspektorátu Cheb provedla kontrolu osobního vozidla mezi obcemi Dvorek a Třebeň. „Policisté řidiče vozidla vyzvali, k podrobení se orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v krvi. Té se řidič podrobil a pozitivní hodnota byla naměřena 1,59 promile alkoholu,“ uvedla Kateřina Krejčí, policejní mluvčí. Lustrací v evidenci řidičů policisté navíc zjistili, že řidič nevlastní řidičské oprávnění pro skupinu B a současně zjistili, že na vozidle byly umístěny registrační značky, které na vozidlo nebyly přiděleny.

Druhý den vyjížděli dopravní policisté k nehodě do Mokřin u Aše. „V době kolem třetí hodiny ranní došlo v obci k dopravní nehodě osobního vozidla, jehož řidič na rovném úseku nezvládl řízení vozidla. S vozidlem vyjel mimo vozovku a následně narazil přední částí do sloupu veřejného osvětlení. U zraněného řidiče, který byl ošetřen v chebské nemocnici, byla hlídkou policie naměřena hodnota 1,35 promile alkoholu,“ informovala policejní mluvčí, Kateřina Böhmová.