V neděli startuje druhé kolo nočních běhů, tentokrát v Plesné

Druhé kolo regionálního seriálu Noční běhy Chebskem 2017 vypukne v neděli (30.4). Připraven je dětský závod na jeden kilometr se startem v 19.30 hodin, hlavní závod v délce pět kilometrů odstartuje ve 20.30 hodin. Mezi registrovanými je i vítěz úvodního závodu v Chebu Ladislav Šinka. Po doběhnutí je pro účastníky připravená tombola se zajímavými cenami. Deset korun za každého běžce poputuje na podporu dětského domova v Plesné.V-Hazlově-se-běžel-Noční-běh-Run-night-Egerland-foto-Tomáš-Gruber

„Po chebském závodu, který se běžel převážně ve městě, si tentokrát běžci užijí více přírody,“ uvedl organizátor akce Michal Ouřada. „V online registraci se zaregistrovalo 90 běžců, očekáváváme účast přes 100 sportovců z celého západočeského regionu,“ doplnil. Základna závodu se bude nacházet u hasičárny SDH Plesná. V okolí zázemí startu je hned několik možností k parkování vozidel. V místě startu bude zřízena šatna, převléct se lze i v blízké kavárně. Po celou dobu závodu (18:30 do 21:15) si závodníci můžou své věci uschovat v hlídané úschovně. Pořadatel neručí za věci uschované v úschovně. Třetí závod se bude konat 27. května v Lubech

 

Časový harmonogram 

  • 18:30-20:30 Registrace a prezentace závodníků
  • 19:30- Start dětského závodu 1 km
  • 20:30- Start hlavního závodu 5 km
  • Tombola a vyhlášení po doběhnutí posledního závodníka

Zázemí závodu

Zázemí závodu se bude nacházet u hasičárny SDH Plesná (souřadnice místa: 50.2212019N, 12.3478778E, bod na mapy.cz)

Registrace, startovné a startovní čísla

Registrace a prezentace budou otevřeny od 18:30. Nově příchozí běžci se registrují u stánku NOVÉ REGISTRACE za částku 150,- Kč. Běžci zaregistrování přes online registrace (POUZE UHRAZENÉ REGISTRACE!) se prezentují u stánku ONLINE REGISTRACE. Běžci kteří se zaregistrovali online a neuhradili startovné, platí též 150,- Kč. Startovné musí být na náš účet připsáno nejpozději do pátku 28. 4. Pokud částku pošlete a nebude včas připsána na našem účtu, budete muset uhradit startovné na místě a my vám v průběhu příštího týdne uhrazenou částku přes převod vrátíme.

Startovní čísla vám budou vydána při registraci a prezentaci. Na místě bude k dispozici cca. 50-70 čísel pro nově příchozí. Čísla budou vydávána namátkově, nelze si vybírat konkrétní číslo.

Přijďte prosím k registrací včas!

Dětský závod

Start doplňkového dětského závodu je naplánován na 18:30. Děti se registrují v prostoru stánku ÚSCHOVNA (každý závodník do 15-ti let). Startovné je 50,- Kč, děti, které chtějí běžet i dospělou kategorii zaplatí  100,- Kč.

Občerstvení

V místě zázemí se bude konat tradiční pálení čarodějnic, k dispozici by tak měl být stánek s občerstvením.

V cíli s bude připravena bohatá občerstvovací stanice s dostatkem tekutin i potravin nejrůznějšího druhu.

Toalety

Toalety se nacházejí v hasičárně SDH Plesná

Šatna a úschovna

V místě startu bude zřízena šatna, převléct se můžete i v blízké kavárně. Po celou dobu závodu (18:30 do 21:15) si můžete své věci uschovat v hlídané úschovně. Pořadatel neručí za věci uschované v úschovně. Své věci si prosím vyzvedněte ihned po doběhnutí do zázemí startu a cíle.

Parkování 

V okolí zázemí startu je hned několik možností k parkování vozidel. Prosíme, abyste nezajížděli se svým vozidlem až do zázemí. Mapu možných míst k zaparkování vašeho vozidla, naleznete (zde)

Tombola

Lístky do tomboly můžete vyplnit v prostoru registrace a prezentace a vhodit do připraveného osudí. Tombola se bude losovat po vyhlášení výsledků. A co můžete vyhrát?

  1. cena – čarodějnické koště + vak na věci z kolekce Rozběhnito.cz
  2. cena – vak na věci z kolekce Rozběhnito.cz
  3. cena – balík špekáčků
  4. cena – balíček od sponzora (Aquaforum)
  5. cena – volné startovné na 3. závod seriálu Noční běhy Chebskem (27. května, Luby)
  6. cena – 1 volná vstupenka do Aquaforum Františkovy Lázně