Letošní zahájení lázeňské sezóny potěší i mladší ročníky 

Zahájení lázeňské sezóny se blíží a organizátoři letos vyslyšeli připomínku mladších ročníků, aby byl program zaměřen také na ně. Na slavnost tak dorazí i kapely, které mají šanci přitáhnout mladší návštěvníky. 

Lázeňská sezóna v Mariánských Lázních je zahájenáMariánské Lázně vstoupí do 209. lázeňské sezóny a program bude jako vždy pestrý. Centrem bude jako tradičně kolonáda a její blízké okolí. 

„Obyvatelé a návštěvníci města se můžou těšit na tradiční a osvědčené body programu, jako například svěcení pramenů, mši, jarmark a bohatý doprovodný program. Vyslyšeli jsme také prosby mladších ročníků, kteří postrádali vystoupení svých oblíbených interpretů,“ sdělil mariánskolázeňský starosta Petr Třešňák. „Je pravdou, že sestavit program, který by vyhovoval všem, je nadlidský výkon. Zařazení hudebních skupin pro mladší ročníky je podle mě dobré řešení. V programu tak nebude chybět například  kapela Sto zvířat nebo třeba skupina Jelen,” popsal. 

Slavnostní  zahájení se jako tradičně uskuteční druhý květnový víkend, který letos vychází na 12. – 14. května. V rámci slavnosti bude odhalena busta Petra Hapky, autora první skladby mariánskolázeňské fontány.