Drzá zlodějka ukradla ženě 18 tisíc. Většinu naházela do automatů

Pouhé dvě hodiny stačily kapsářce na to, aby rozfofrovala víc než 14 tisíc korun. Ty ukradla starší ženě v jednom z chebských obchodů. Asi si řekla, že z cizího krev neteče, a tak si koupila hned čtvery boty a zbytek prohrála na automatech. Policieee-1-malá-naweb

Případ se stal v pondělí 12. prosince kolem 11. hodiny. “Podezřelá si všimla, že má starší žena otevřenou kabelku a v nestřeženém okamžiku sáhla dovnitř a vyndala z ní peněženku,” popsala jednání jednačtyřicetileté zlodějky policejní mluvčí Kateřina Böhmová. “O několik vteřin později peněženku zahodila, ovšem 18 tisícový obnos, který peněženka obsahovala, si ponechala a začala utrácet. Koupila si troje opotřebované boty, jedny nové boty, nějaké drobnosti a větší část peněz prohrála na automatu.” Policisté ji sice během dvou hodin zadrželi, ale zbyly jí jen asi 3 700 korun.

Zlodějka není pro policisty neznámou osobou. “Podezřelá žena se k činu doznala, a protože se krádeže dopustila opakovaně, hrozí ji nyní až tříletý trest odnětí svobody,” doplnila mluvčí Zuzana Týřová.