Casanova vylákal od žen více než 10 milionů

Ve svých šestadvaceti letech toho stihl muž z Ostrova opravdu hodně. Cestoval po celé republice a udržoval vztah s několika ženami, od kterých vylákal více jak 10 milionů korun. Vylákaných financí si dosytnosti užíval. V případě odsouzení si posedí za mřížemi až deset let. Dnes však sklapla past. V policejní cele si muž v odpoledních hodinách převzal od vyšetřujícího kriminalisty obvinění ze zvlášť závažného zločinu podvodu.OLYMPUS-DIGITAL-CAMERA

„Podvedeným ženám předkládal různé padělané listiny např. kupní smlouvy nebo výpisy z katastru nemovitostí, aby je přesvědčil, že jejich peníze investuje do nákupu nemovitostí a poté je se ziskem prodá,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Böhmová. „Dokonce také falšoval písemnou komunikaci s policií, advokáty či jinými institucemi, aby svoje historky podpořil,“ vysvětlila mluvčí.

Vše byly jen pohádky, peníze neinvestoval, ale sám utrácel. Užíval si luxusu a cestoval po celém světě.

„Celý případ se šetří a není vyloučeno, že poškozených žen může být více. Ukázalo se, že muž udržoval vztah s několika ženami najednou, a pohyboval se po celé republice,“ doplnila Kateřina Böhmová.