Farmářské trhy se vrací do Chebu

Každý čtvrtek si budou moci milovníci čerstvých potravin nakoupit na farmářských trzích v Chebu. Přibližně ve dvaceti stáncích bude k dostání široký sortiment potravin.  Vybrat si budou moci návštěvníci z nabídky domácích marmelád, zeleniny, sýrů, uzenin, pečiva, čajových směsí, koření, ale i sazeniček například stromků, kytek i třeba jahodníků.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Novinkou letošního ročníku je místo konání. Trhy se budou pořádat každý čtvrtek ve spodní části chebského náměstí v době od 9 až 18 hodin,“ informovala Simona Liptáková, tisková mluvčí Městského úřadu Cheb. „Farmářské trhy mají svou nabídkou sortimentu a doprovodnými akcemi přilákat nejen širokou chebskou veřejnost, ale i návštěvníky z ostatních měst. Hlavním mottem pořadatelů je nalákat jednotlivce, rodiny s dětmi, seniory, kterým záleží na vlastním zdraví a možnosti nákupu čerstvých potravin přímo od farmářů a malovýrobců,“ dodala mluvčí.

Kromě samotného nákupu pořadatelé nabídnou prostor pro přátelská a sousedská setkávání, relaxaci, odpočinek, ochutnávku čerstvých jídel a doprovodný program.