Pomozte identifikovat pachatele

Chebští policisté vyšetřují podvod, který se stal v Chebu na čerpací stanici. V souvislosti s tím pátrají po totožnosti pachatele.

„Dosud neznámý muž v pondělí 15. února kolem poledne přišel na čerpací stanici v Chebu, kde po obsluze požadoval směnu finanční hotovosti celkem 600 Euro koruny. Jednalo se o bankovky v hodnotě 5  a 10 Euro,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Krejčí. „. Při směně bankovek však využil nepozornosti obsluhy a při opakovaném přepočítávání peněz si z balíčku 600 Euro nepozorovaně ponechal bankovky v hodnotě 300 Euro. Nechal si však vyplatit částku za výměnu celých 600 Euro. Tímto poškozené společnosti způsobil škodu přes 8 tisíc korun,“ dodala mluvčí.

Muž byl asi 175 až 180 cm vysoké silnější postavy, měl tmavé oči a tmavší pleť. Na hlavě měl černou pletenou čepici. Oblečen byl do tmavé mikiny s kapucí a džínových kalhot. Mluvil špatně česky. Z kamerového záznamu bylo místy patrné, že podezřelý se při chůzi kolíbal, jakoby měl problém došlápnout na pravou nohu.

Po odchodu z čerpací stanice muž nastoupil do tmavě modrého pětidveřového osobního vozidla značky Rover, registrační značky B 8259 PC, a to na místo spolujezdce. Následně vozidlo odjelo směrem na Karlovy Vary.

Policisté mají důvodné podezření ze se jedná o stejného muže, který se dopustil podvodu při směňování peněz i ve dvou případech na Sokolovsku .

Jakékoliv informace směřující k jeho ztotožnění volejte na linku 158 nebo se obraťte na kteroukoliv policejní služebnu.