Pobořené zábradlí i čelní střet, naštěstí bez zranění

Ke dvěma dopravním nehodám došlo v úterý 9. února v Chebu. Naštěstí  se oba karamboly obešly bez zranění. Pomačkaly se jen plechy.

První z nehod se stala hned brzy ráno na sídlišti Zlatý vrch. Čtyřiatřicetiletá řidička nezvládla řízení a narazila svým autem do zábradlí. To spolu se zděnou částí spadlo na další čtyři vozidla. Událost se stala na křižovatce od Malého náměstí s ulicí Dvořákovou.

„Policisté s řidičkou na místě provedli orientační dechovou zkoušku na alkohol, která vyšla jako negativní. Celková škoda byla předběžně odhadnuta na částku přes 120 tisíc korun,“ informovala policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

Dopravní policisté na místě dopravní nehodu prošetřili a řidičce za spáchaný přestupek uložili blokovou pokutu.

Druhá z nehod a to čelní srážka dvou vozidel se udála také v úterý, tentokrát v dopoledních hodinách nedaleko Hájů.

Devětašedesátiletý řidič při odbočování vlevo do ulice k Hájům měl přejet do protisměru a přehlédnout zde stojící osobní vozidlo Peugeot 37letého řidiče, který stál s vozidlem na křižovatce a chtěl odbočit vlevo směrem na Svatý Kříž a tím došlo ke střetu obou vozidel.

„Orientační dechová zkouška u řidiče vozidla Volkswagen vyšla s výsledkem negativním. U druhého řidiče však vyšla pozitivní, a to s výsledkem 0,36 promile,“ sdělila mluvčí.

Policisté řidiči na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali další jízdu. Dopravní nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.