Varhan Orchestrovič pokřtí Západočeskému symfonickému orchestru nové album

Nejstarší český symfonický orchestr vydává nové CD a jeho křest se uskuteční už příští pondělí na mariánskolázeňské kolonádě. Zváni jsou všichni příznivci klasické hudby. A kdo bude kmotrem nového alba? Dirigent a skladatel Varhan Orchestrovič Bauer.319933_10150401739874759_1720775022_n

Nové CD Západočeského symfonického orchestru nese název  „Vzpomínka na Mariánské Lázně“  a obsahuje nahrávky slavných „lázeňských“ melodií od skladatelů J.Brahmse, O. Nedbala, J. Strausse, E. Toselliho, L. Spohra, P. I. Čajkovského a dalších. Křest alba se uskuteční během tradičního velkého Galakoncertu na mariánskolázeňské kolonádě, a to v pondělí 10. srpna 2015.

Kmotrem nového CD nejstaršího českého symfonického orchestru bude známý skladatel a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer a účast přislíbil také prezident svobodného státu Liberland pan Vít Jedlička. Mezi vzácnými hosty by neměl chybět ani starosta města Mariánské Lázně Ing. Petr Třešňák.

Při této příležitosti bude jako každoročně představen dramaturgický plán nové Abonentní sezóny ZSO.

Koncert začíná v 19 hodin, dirigentské taktovky se ujme samozřejmě šéfdirigent mariánskolázeňských symfoniků Martin Peschík a slovem bude provázet Alexandr Komarnický. Vstup na koncert je zdarma.