Povedená trojka naplánovala místo sexu loupež

Výlet za sexem se vymstil devětatřicetiletému muži, kterého do bytu v Aši vylákala čtyřicetiletá žena z Plzeňska. Zralé bludičce i jejím dvěma kumpánům teď hrozí, že stráví až deset let za mřížemi.ilustr. polici pr malá na web

Případ se stal v úterý večer.

„Devětatřicetiletý muž měl být ženou přiveden do bytu za účelem poskytnutí sexuálních služeb,“ říká policejní mluvčí Kateřina Krejčí. Jenže to netušil, že do bytu co nevidět vtrhne i dvacetiletý a sedmadvacetiletý muž z Aše.

„Ti měli muže vulgárně osočovat, fotografovat, hrubě urážet a vyhrožovat mu. Obvinění ho měli násilím držet, různě s ním smýkat po pokoji a jeden z nich mu z kapsy vytrhnout peněženku s finanční hotovostí. Z té mu měla obviněná žena vzít finanční hotovost kolem 30 tisíc korun a poté měli poškozenému nařídit, aby z odešel,“ popisuje.

Z lupu se ale dlouho neradovali. „Díky dobré místní znalosti a popisu od poškozeného policisté oba muže a ženu následně po činu zadrželi. Po provedení procesních úkonů byli umístěni do policejní cely,“ dodává Kateřina Krejčí s tím, že se čeká, zda skončí ve vazbě.